Özel Bağlar hastahanesi ile protokol imzalandık

Silvan Derneği olarak Diyarbakır Özel Bağlar hastahanesi ile protokol imzalandık.
Amed Spor Kulübü'ne ziyaret

Dernekler platformu olarak Amed Spor Kulübü'ne destek ziyaretinde bulunduk.
Seydaye Melle Hüseyin'i Ferhendi ziyaret

Dernekler Platformu olarak Seydaye Melle Hüseyin'i Ferhendi ziyaret edildi. Kendisine Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz
Eski Taziye evimizin tadilatı

Derneğimizin bayramoğlu eski taziye evinin (erkek ve bayan bölümü) tadilatı bitti ve hizmette hazır.
Bayan Toplantısı

Derneğimizin düzenlediği kahvaltılı bayan toplantısı 13.01.2019 Pazar günü gerçekleşti.
KONGRE SONRASI İLK YÖNETİM TOPLANTISI

Derneğimiz'in yeni yönetim kurulu 8. Olağan kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni Dönemde yapılabilecek etkinlikler ve faaliyetler tartışıldı. Taziye evimiz'in yapımında emeği geçen Rahmetli Mahmut Yeşil için düzenlenen plaket Kızı…
8.OLAĞAN KONGRE

25.11.2018 günü Eski yas evimizde yapılan 8. Olağan kongremiz gerçekleşti. Yeni seçilen Yönetim , Denetim ve Danışma kurulu listesi aşağıdaki belirtilmiştir.
Diyarbakırdaki Taziye evleri

Diyarbakır (Rûdaw) – Diyarbakır’da, bir çok defa taziye günleri konuklara verilen yemek masrafları taziye sahiplerini zor durumda bırakıyor. Amed Dernekler Platformu ise yemek geleneğinin kaldırılmasından yana.
Dernekler Platformu Bayram Buluşması

Silvan FARQİN Derneği , ŞİVİDER (ŞIRN{loadmoduleid 94}AK), HAZRO, ve OMERYAN dernekleri olarak MAZİDAĞ derneğinde bayram münasebetiyle bir araya geldik.
Sayın Celalettin BİRTANE'yi makamında ziyaret ettik

Silvan FARQİN Dernek yönetimimiz Diyarbakır Ticaret Odası Meclis Başkanlığına yeni seçilen Sayın Celalettin BİRTANE'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.