Dernek başkanı Mehmet ÇELİKER öncülüğünde dernekte toplantı yapıldı.
Toplantıda yapılan konuşmalardan sonra öğrencilere para yardımında bulunuldu.
Dernek topladığı ve toplayacağı bağışlar ile daha çok öğrenciye maddi destek sağlamayı hedefliyor.

ÖĞRENCİLERİMİZE YARDIM ELİNİ UZATALIM

Üniversitede okuyan silvanlı öğrencilerimizle 28-12-2011 tarihinde Derneğimiz Taziye evinde bir sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Dernek yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra bir çok değerli şahsiyet iştirak etti, öğrencilerle sohbet edilerek sorunları dinlendi.Sounç olarak Derneğimizin topladığı ve toplayacağı bağışlarla daha çok öğrenciye maddi destek sağlamayı hedeflediği belirtildi.

Hayırsever üyelerimizin yardımıyla bir başlangıç olarak ilk etapta çam sakızı çoban armağanı misali 15 öğrencimize maddi destek yapıldı.

Mehmet ÇELİKER

Dernek Başkanı

Yardım ve Bağışlarınız için

Yesil Silvan Derneğin Banka hesap no: 48080592-5001 TC.Bağlar ilçe Ziraat Bankasi/Diyarbakir